Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, January 1, 2014

693 : Happy New Year


celebrate new year dengan ibu ayah.
kami tidur rumah kampung kami buat pertama kali.
siap pasang cadar, sarung bantal, pasang langsir, mop lantai.
last skali, semua tarik bantal pegi hall, nak jugak tido golek ramai2.
haha.

sampai ayah cakap, patut buat rumah kotak je ni, senang,oh my, haha.

permulaan tahun yang baik.
malam tu mimpi benda baik :)

mimpi sembahyang dalam masjid n mengaji.
just sampai skrg try nak ingat, ape surah yang dibaca.

(^_^)

oke, dah new year. jangan dengki2, jangan tamak2.
aku makan, kau makan, kita sama2 makan.

oke ?