Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, October 11, 2014

698 : Mental Illness


Hidup ni bodoh sikit2 je, jangan bodoh banyak sangat.
Sorok bodoh tu jangan sepahkan.
Kalau boleh, jangan berlapislapis bodoh tu.

Sebelum ni aku banyak baca je internet, hari ni aku bercakap dengan orang bodoh yang memang bebal tahap abadi. Memang nama pembangkang, kot ye pon nak membangkang, biar berilmu.

Government Service Tax - Since 2011
Good & Service Tax - April 2015

Reti la sikit bezakan government service tax dengan good service tax. Duduk dalam gua ke tak pernah nampak Government Service Tax ?

Nak kutuk kerajaan bodoh, kau lagi bodoh. 



Wednesday, September 10, 2014

697 : Dark Paradise





have few , no, lot's in the draft.


Monday, March 24, 2014

695 : Amareka Bulsit




It is therefore with deep sadness and regret that I must inform you that, according to this new data, flight MH370 ended in the southern Indian Ocean

Deeply regrets that we have to assume beyond any reasonable doubt that MH370 had been lost and that none of those on board survived

We must now accept all evidence suggests that the place went down in Southern Indian Ocean.

#prayforMH370


still hoping. 


Saturday, March 8, 2014

694 : #prayformh370


@repost


MH370, this is air traffic controller hoping of seeing you, if you can hear us please maintain current altitude and fly direct to destination. We have got you approval for direct, other airlines will try to avoid your routing. We are happy to give you priority to land. Weather en route is good and Beijing temperature is 5 deg Celsius, a little bit cold. When landed please wear your winter coat and remember to hug your loved one on arrival. They love you so much. 

Good Day.

#prayformh370