Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, January 17, 2015

700 : Random Notes


banyak benda nak cakap, banyak benda nk tulis, banyak experience, cerita yg best untuk distorimori here, so, bila bosan boleh baca blk n ingat "eh ad benda yg xsettle lagi" or "cmni rupenya aku dulu" LOLOLOLOLOLOLOLOL. 

arini, tetibe aser ad benda boleh upload, terus check2 nuffnang & churpchurp, eh, ad income ke, skali bukak zassssss. update pon idok, cane duit boleh masuk, lalala. xpela, bukan byk pon, skali bawak pegi jusco, licin. baik simpan je dalam tu.

btw, tetibe aser mcm ad datang rajin nk update blog. seksok je la, snap dulu gambo pe patot, then upload. haha. cam poyo je.

pui.

Friday, January 16, 2015

699 : Harga Passport 2015


oyeah, rate passport kalau dulu 3 tahun RM 200, skrg, sume dh jadi 5 taon. no more 2 years. 5 years, RM 200.





berdoa semoga dipermudahkan :)

Saturday, October 11, 2014

698 : Mental Illness


Hidup ni bodoh sikit2 je, jangan bodoh banyak sangat.
Sorok bodoh tu jangan sepahkan.
Kalau boleh, jangan berlapislapis bodoh tu.

Sebelum ni aku banyak baca je internet, hari ni aku bercakap dengan orang bodoh yang memang bebal tahap abadi. Memang nama pembangkang, kot ye pon nak membangkang, biar berilmu.

Government Service Tax - Since 2011
Good & Service Tax - April 2015

Reti la sikit bezakan government service tax dengan good service tax. Duduk dalam gua ke tak pernah nampak Government Service Tax ?

Nak kutuk kerajaan bodoh, kau lagi bodoh. 



Wednesday, September 10, 2014

697 : Dark Paradise





have few , no, lot's in the draft.