Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, February 29, 2012

630 : Cliché

tak perlu mengampu yang senang kalau dah kenyataan memang tak mampu untuk kaki bergoyang.

 tak perlu menjaga hati kalau dah hakikat kerana takot bersendiri.

 mana maruah diri ? bawah tapak kaki ? :)


 p/s : it's probably best not to talk the talk if you don't walk the walk babe.

 

Tuesday, February 28, 2012

629 : (VIDEO) Penderaan Di Taska Permata Kota Masai




 pemilik taska lodge report cakap tak tau.
mestilah tak tau. pemilik taska tau kira duit je, kot ?

628 : Haunted

Monday, February 27, 2012

627 : Hulkmal





sabar lah sayang , jangan annoying sangat ~


i love you :)

Sunday, February 26, 2012

626 : Sunday

rindu ? nah, tengok lengan cukup , hahaha.


rumah sebelah pintu terbukak dari siang, gril elok tutup, gelap xde orang. dah lah student semua still tengah cuti sem. semalam sepanjang hari lampu koridor black out.


 police cakap p tarik balik pintu tu kasi tutup.

HAHA !

Saturday, February 25, 2012

625 : Tidak Akan Lupaaa !


drooool eyes :p

Friday, February 24, 2012

624 : Wujud ! Benar !



hahahahahahahahahahahahahahahaha !
okay, orang camnih memang wujud !
hahahahahahahahahahahahahahahaha !
sape nak terasa, p kat ang laaa !

HAHAHAHAHAHAHAHAHA !

Thursday, February 23, 2012

623 : Keputusang



phew ~ :))

Wednesday, February 22, 2012

622 : Glad You Came by Glee



Glad You Came version GLEE.
Not bad.
Sebastian vs Nathan ?
Sebastiannnnnn. haha !

Monday, February 20, 2012

621 : Al Fatihah

Dear Mky,

There are no words to express how sorry I am to hear of your loss; your big loss. no words that can help to ease your pain and sorrow. the sadness will lesson, the memories will never fade. keep him safe and warm in your heart, insya Allah one day u`ll meet again.

I do believe, he was a good man, a reliable friend, a wise teacher / ustaz / imam, a sincere and honest individual, a responsible husband and a wonderful father.

Dear readers, do pray for mky`s late father and recite Al Fatihah for him as he was a wonderful person you would wish you could have met.


Semoga Allah S.W.T menempatkan uncle Mohd Yusof dikalangan orang yang beriman dan bertaqwa, Amin ~

In Memory ~ May 15, 2O11

Monday, February 13, 2012

620 : Nice

Dubai Fountains Synchronized With Whitney Houston's "I Will Always Love You"



thank you Damme share @ FB :)

Thursday, February 9, 2012

619 : Dahlia & Leuniey Perang Twitter?

Dahlia Teck & Leuniey lagi.

Dahlia Teck sememangnya mempunyai 2 acc twitter di mana pada awal kemunculan beliau di twitter, acc ini sering mendapat mention dari apex *time tu apex dengan acc twitter baru*, tup² lepas pada tu, acc satu lagi keluar yang mana sekarang ni @Daliaa19.



lepas daripada kecoh pasal gosip leuniey & apek, sedar² masuk timeline tweet dari @DahliaTeck. fuh. time tu, pk dua je either Dahlia still pegang acc ni @ orang lain pakai. plus, acc leuniey tu memang baru buat, follower pon 11 orang je.




pape pon, dahlia teck di acc @Daliaa19 menunjukkan yang beliau percaya pada Khairul Fahmi Che Mat. plus, lepas dari gosip tu, banyak kali pulak si leuniey ni keluar paper. maybe betul kata dahlia, nak glamour ? xpon, nak bagi butik lagi laris ? ah, xpayah komen lebih², kita tunggu n lihat je.

if twitter leuniey tu fake, xtau la camne. gambar acc leuniey tu pon boleh dapat dekat blog leuniey. tapi xkan la dahlia maen reply je kot ? entah. for sure, aku mestilah support dahlia, uitm tuuu, haha, kesian uitm, tetibe sangkut sama -.-".

erm, btw, dulu muka dahlia selalu ke x keluar paper ea ? macam x je. *think think think* :D

Wednesday, February 8, 2012

618 : Achik Sayang Ayah


:'(

Friday, February 3, 2012

617 : (GAMBAR) Adakah ini Leuniey GF Baru Khairul Fahmi Che Mat ?

haha, tajuk nak macam belog gosip gitu. since RotiKaya keluarkan cerita tentang @MahsiH2 yang update story ni di SINI ak macam biasa, alang2 bosan berada di spital, pagi2 nyah dah hadap blog gosip, haha. tu la ibu, kejut suruh bangun awal kan. hehe` 

menurut @MahsiH2, Leuniey sudah bertunang pada 29 Disember lepas, dan breakup 2 minggu kendian sebab nak kat Fahmi. adakah ini Leuniey yang dimaksudkan itu ? yang bekerja di N Touch Trade & N Bride Centre, Kota Bharu Kelantan ini ? If perasan @MashiH2 jika diterbalikkan adalah Hisham. Hisham adalah nama bekas tunang Leuniey :) tp, maybe kebetulann.

Leuniey Natasha

credit : 10BucksPhoto

Credit : 10BucksPhoto

Credit : 10BucksPhoto

chantek kaler pink tu, orang pon cantik. if ak pakai soft pink macam ni, errr. haha.

xxxxx Update xxxxx

komen Dalia Teck mengenai ini di Twitter beliau.




sebenarnya, ada apa dengan Khairul Fahmi Che Mat nih ? keje dia lompat kiri, lompat kanan, angkat tangan, sambut bola, tapi if sambut kuar padang, tukar bola lain. selain tu ? 

Wednesday, February 1, 2012

616 : Hantuuu

first time tido spital, kbai !