Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, December 31, 2011

6O7 : i love you 2011


If it didn`t bring you joy, leave it behind
let`s ring in the new year, with good things in mind
let every bad memory go, that brought heartache and pain
and let`s turn a new leaf with the smell of new rain
let`s forget past mistakes, making amends for this year
and i do hope this note will bring you hope and cheer

Happy New Year

god bless you

Tuesday, December 27, 2011

6O6 :Gambar Hakisan Akibat Ombak di Dungun



sumber : syahirul.com



sumber : sinar harian

kerjakerja meletak bag pasir sebagai penghadang


Allah Maha Besar

Friday, December 16, 2011

605 : Appreciation

Id rather possess eyes that know no sight, ears that know no sound, hands that know no touch ....


than a heart that knows no love :)

Tuesday, December 13, 2011

604 : Arthur Christmas

dulu² time kecik selalu imagine jugak kalau santa datang depan rumah. yes, dulu time BUDAK², ak obses dengan cartoon ni. come on, BUDAK sekarang obses K-POP kan sampai kaw² kutuk orang, ugut, sampai bagi ceramah la dekat orang dewasa, tapi sayangnya ceramah kosong :D

dulu kecik² selalu tengok doraemon, beli komik doraemon penuh sekotak, sampai pernah mimpi doraemon datang masuk dari pintu belakang rumah then kitorang main masak² untuk sambut birthday ibu, macam real je sebab dalam mimpi angah pon ada sama. santa pon dulu time nak christmas selalu berangan kot santa akan datang even sekali macam dalam tv, sampai 2 3 taon berturut * sebab terlalu pk sebenarnya ak rasa* malam before christmas mesti mimpi santa datang dengan kereta sampai depan pagar luar rumah, tapi xde magic dust tu la..

tapi semua ni mimpi, bukan real pon. nama lagi BUDAK, obses kannn, haha. so tadi layan cite ni dengan adik, tu yang jadi flash back. arthur christmas ni best, boleh tibai gelak, yang mana moral dia kalau buat kerja buat sampai abes if x mesti banyak masalah timbul, sooner or later. :)

pergi la layan movie ni panggung. asyik nak layan movie cintan cintun je kannn, layan ni pon best, xpayah tension sakit hati nak pk, senang hati je tengok katon ni :)) 

ARTHUR CHRISTMAS TRAILER.


Saturday, December 10, 2011

603 : LIVE Streaming Gerhana Bulan

Gerhana Bulan
December 10, 2011


Thursday, December 1, 2011

601 : Ho Ho Ho


Holiday yaw !
Research abaikan LOL
Next, Dec 14

Insya allah.