Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, February 25, 2011

ape ? ape ? ape ?

ADA MASALAH ? MEH LAWAN NGAN LESUNG BATU AKU MEH !


haha. alaaa, lek la der, sesekali kena ganas kan kan kan :p

Wednesday, February 23, 2011

losernya dia :)

ketika entry letak pic tapak tangan ada tulis i miss you, next 2 3 days, entry di blog nya menggunakan tangan sendiri.

ok, kebetulan.

suatu ketika dahulu buat entry acah2 ingin ke london n say bye bye to malaysia, sekarang entrynya ingin tinggalkan malaysia jugak.

ok, kebetulan idea je lagi kot..

entry latest panda eyes di blog ak, 4 hari kemudian entry bertittle panda di blog nya, apekah ?

SO-SO LOSER ! haha.

what a stalker :)

nak aku hebahkan yang lain-lain jugak ? xguna hidup awal 3 taon if buat life tu macam sampah, euww !

Saturday, February 19, 2011

panda eyes

cukup 24 jam mata terbungkang and angka akan meningkat lagi selagi tak tido ni. semalam bangun tido pukul 7 afta mky balik kerja, terus berjaga sampai lah sekarang. fuh. semua gara-gara mat rempit. ni dah siang hari confirm mata tak nak lelap jugak, malam kang sambung lagi.

aku ni nak berjaga berapa jam lagi nih ? duh. btw, thank you sooooo much :

mky, love u :)
nana
ieza
taqi
skuad u3k polis trafik kl
mat rempit

malam karang mky xde T_T * gedik * :p

Tuesday, February 15, 2011

kelasss kau maria !

Within 2 weeks, lots ups and downs. I know my mistake, you know your mistake and they all know their mistake; diff is I forgive and forget. Yeah, we have to forget people mistake. Do forgive your enemies but never forget their name (john coward)

Back to the main point, within two weeks, the only thing that I do when I opened my laptop is; Facebook [less than 30 minutes] and the rest, I enjoying blog walking. My favourite blog of course lah The Ramblings Of Not-So-Gegula, BeautifulNara <- more to gossip, or else, activate my twitter account just to being updated with current situation at Mesir from AlJazeera.

First time I view this blog, first thing that come to my mind is, OMG NOW I FOUND THE BLOGGER THAT I’M LOOKING FOR! For a long time, sorry to say, those who visit my blog + blogger nowadays, majority [not all okay!] of them are looking for nuffnang earning only! NUFFNANG ONLY! The saying “hello, do visit my blog’ “singgah sini” “jalan jenguk”, WTF, I don’t need those thing. I’m not follower collector nor looking for nuffnang earning, am blogging for fun.

MARIA ELENA, gorgeous independent funny brilliant talkative sweet stunning girl that I ever met after my mom :p. You should follow her. She’s quite funny, and I do really adore her slang. Susah kot nak jumpa Malay people pronounce English macam tu :) lepas baca terus edit design setting letak blog maria under favourite, first time kot terus baca then terus jadi fav :D

Dan aku pon xtau apa jadah ak pergi buat entry bahasa inggeris nih ? nak kata terror, tunggang langgang ha, spm dapat B3, BEL time diploma merasa la jugak cecah A, time degree B manjang, hahaha. Teruja tengok video Maria, maybe ?

Oh, kat blog ni pon ada tunjuk cara dia pakai shawl - even i'm not shawl lover + tudung pon tengah berusaha gigih untuk lekatkan dekat kepala bila abes kelas, sebab ad orang pakai shawl langsung tak kena bak kata amien, selimut atas kepala T_T. tapi maria pakai ada kemasnya. :) kelas kau mariaaa..