Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, April 7, 2015

702 : Aidana Baizieva

sedap nama tu. aku suka baca nama-nama orang, xkesahla nama islam or non muslim. ada nama bila sebut bunyi macam unik, ada nama macam dah biasa2. 

ramai la dok speku siapa la aidana baizieva ni. siap silap amik pic orang lain & sebar kat internet. kesian orang tu, hidup lagi, glamour xpsl2. skrg ni facebook cliff fournier dah xboleh access. 

bila duduk umah ni, bujang, sensorang,  aku suka baca cerita siasatan. ni sebab kecikkecik dok baca conan, doraemon, besar2 tengok csi, menyiasat online je la kiranya. eh, doraemon siasat ape ek ? hahahaha.

then baca la story konon ada wakil p tuntut, itu ini. then tadi baca lagi, konon owner picture kata tu bukan dia, dia orang lain. last2 aku pon search kat instagram ada x penama sekian-sekian. last2 jumpa instagram cliff fournier.

pastu jumpa gambo aweks ni..




ha, anyone nak speculate this is picture of aidana baizieva & cliff ? 

misteri sangat sape aidana baizieva ni. just, mentang2 ada freedom untuk menulis, jangan la suka hati amik picture & update tu la tuan punya badan. xbaikkk ~


doakan je yang baik-baik untuk jenazah yang agama islam..