Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, October 11, 2014

698 : Mental Illness


Hidup ni bodoh sikit2 je, jangan bodoh banyak sangat.
Sorok bodoh tu jangan sepahkan.
Kalau boleh, jangan berlapislapis bodoh tu.

Sebelum ni aku banyak baca je internet, hari ni aku bercakap dengan orang bodoh yang memang bebal tahap abadi. Memang nama pembangkang, kot ye pon nak membangkang, biar berilmu.

Government Service Tax - Since 2011
Good & Service Tax - April 2015

Reti la sikit bezakan government service tax dengan good service tax. Duduk dalam gua ke tak pernah nampak Government Service Tax ?

Nak kutuk kerajaan bodoh, kau lagi bodoh.