Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, May 11, 2013

682 : Respect





teringat suatu hari dekat Melaka. time belajar dulu. drive kereta angah. betul2 dekat lintasan pejalan antara hotel avillion dengan the store. ada orang tua nak melintas, sumpah tak nampak. dia ada dekat tengah jalan. jalan tu sibuk. memang tak nampak dia. ye, pakcik tua.

masa tu angah sebelah, then angah perasan. angah tegur, angah cakap "cuba bayang kalau tu ayah yang nak lintas". ralat. sampai sekarang aku rasa ralat. sebab pak cik tu tua, mesti dia takut kereta laju.

tengok video ni..

ya, kalau boleh putar masa, aku nak break, biar dia lintas, sebab situ xde traffic light, memang kereta akan non stop lalu.

kalau boleh putar masa.

aku harap pak cik tu sihat sejahtera sampai sekarang.

haih -.-"