Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, February 3, 2012

617 : (GAMBAR) Adakah ini Leuniey GF Baru Khairul Fahmi Che Mat ?

haha, tajuk nak macam belog gosip gitu. since RotiKaya keluarkan cerita tentang @MahsiH2 yang update story ni di SINI ak macam biasa, alang2 bosan berada di spital, pagi2 nyah dah hadap blog gosip, haha. tu la ibu, kejut suruh bangun awal kan. hehe` 

menurut @MahsiH2, Leuniey sudah bertunang pada 29 Disember lepas, dan breakup 2 minggu kendian sebab nak kat Fahmi. adakah ini Leuniey yang dimaksudkan itu ? yang bekerja di N Touch Trade & N Bride Centre, Kota Bharu Kelantan ini ? If perasan @MashiH2 jika diterbalikkan adalah Hisham. Hisham adalah nama bekas tunang Leuniey :) tp, maybe kebetulann.

Leuniey Natasha

credit : 10BucksPhoto

Credit : 10BucksPhoto

Credit : 10BucksPhoto

chantek kaler pink tu, orang pon cantik. if ak pakai soft pink macam ni, errr. haha.

xxxxx Update xxxxx

komen Dalia Teck mengenai ini di Twitter beliau.




sebenarnya, ada apa dengan Khairul Fahmi Che Mat nih ? keje dia lompat kiri, lompat kanan, angkat tangan, sambut bola, tapi if sambut kuar padang, tukar bola lain. selain tu ?