Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, February 9, 2012

619 : Dahlia & Leuniey Perang Twitter?

Dahlia Teck & Leuniey lagi.

Dahlia Teck sememangnya mempunyai 2 acc twitter di mana pada awal kemunculan beliau di twitter, acc ini sering mendapat mention dari apex *time tu apex dengan acc twitter baru*, tup² lepas pada tu, acc satu lagi keluar yang mana sekarang ni @Daliaa19.



lepas daripada kecoh pasal gosip leuniey & apek, sedar² masuk timeline tweet dari @DahliaTeck. fuh. time tu, pk dua je either Dahlia still pegang acc ni @ orang lain pakai. plus, acc leuniey tu memang baru buat, follower pon 11 orang je.




pape pon, dahlia teck di acc @Daliaa19 menunjukkan yang beliau percaya pada Khairul Fahmi Che Mat. plus, lepas dari gosip tu, banyak kali pulak si leuniey ni keluar paper. maybe betul kata dahlia, nak glamour ? xpon, nak bagi butik lagi laris ? ah, xpayah komen lebih², kita tunggu n lihat je.

if twitter leuniey tu fake, xtau la camne. gambar acc leuniey tu pon boleh dapat dekat blog leuniey. tapi xkan la dahlia maen reply je kot ? entah. for sure, aku mestilah support dahlia, uitm tuuu, haha, kesian uitm, tetibe sangkut sama -.-".

erm, btw, dulu muka dahlia selalu ke x keluar paper ea ? macam x je. *think think think* :D