Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, January 8, 2012

61O : UiTM Di Hatiku

kertas yang diselitkan di bawah pintu rumah sewa.

UiTM BUKAN TEMPAT UNTUK BERDEMO
Hak Kami Untuk Belajar Dengan Aman

UiTM SEBUAH INSTITUSI YANG MELAHIRKAN MASYARAKAT BERTAMADUN
Kami Bukan Pak Turut, Berdemo Bukan Cara Kami

sokong ! jadi la student yang bersyukur yang belajar kat ipta tu lagi2 uitm. belajar kerajaan tanggung, buat loan or biasiswa dengan jabatan kerajaan, guna kemudahan yang disediakan kerajaan, pong pang sana sini, silap hb semua borang nak bagi duit dari kerajaan semua kau isi, hah, xmalu pulak makan duit kerajaan ek.

yang buat demo ni, confirm pegi amik jugak voucher RM2OO tu kan, kan, kan.. haih`


3 comments:

RazFiRa said...

btol2.. bagus uitm

demo pon blom taw ape akan terjadi.. ntah2 keadaan jd lg buruk

AZLIN said...

nape ko tak letak fb like button kat blog ko eh?? aku nak tekan like neh

Fatin Baharum said...

razfira

tapi kan ada kaki cucuk dalam uitm, budak law siappp.

leen

boley x if ak cakap ak xtawu camne nk letak fb like button tu, hahaha.