Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, January 12, 2012

613 : Voucher Buku 1Malaysia


pergi uitm ingat nk jumpa dr zaliha, patot jumpa semalam, sekali pegi arini xbuat appointment, padan muka dr zaliha ada kelas, haha. melangut layan movie 12 Dates of Christmas dekat lounge sorang2 bila yang lain jumpa supervisor masing2. before balik sempat pergi ambik voucher ni kat unit kewangan zon 4, fac sains com & matematik. beratur pon kejap je, budak tak ramai. maybe arini xde paper agaknya, uitm kan tengah final exam.

pk punya pk, buku ape la nak beli kan. article semua download internet. nak buku, library ada *bajet pegi la library kan, haha*.. nak guna 2OO beli buku yang betul2, memang xcukup. dah la buat research, buku mau puluh2 bijik, oleh ituu, ermm, haaa, hermmm, hurmmm, lain kali la pk, expired march 31, lambat lagi. hahaha, alasannn.

haa, student mana yang 24 jam kutuk kerajaan, demo itu demo ini, jangan ambik voucher ni tau ! LOL.