Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, January 14, 2012

615 : Kereta Buatan Malaysia


perodua vs proton

semua dok kutuk kereta proton, tak baik tau. pakai la kereta ape pon, cermat pakai, elok la kereta tu. ni kire accident kali ke, erm erm, satu, dua, tiga, empat, erm erm, entahlah kali keberapa ntah kat sini accident. tapi yang ni memang terbaik rasanya. sebelum ni, myvi langgar honda, kemek myvi longgar tayar, kereta dengan moto, sah2 moto yang jatuh, tp yang ni.. 

perodua langgar proton, bunyi bukan main sedap dengar, macam kemek2 je, sekali jengah, steady je savvy ni, kelisa dah berlipat depan dia. haaa, sape kate kereta buatan Malaysia xbagus.. even ak xtau sgt pon psl kete ni, haha, tapi macam ohsemm je savvy tu xkemek xkedut.

haaa, ape lagiii, satuuu malaysia, hahaha, tibetibe.