Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, January 10, 2012

611 : The Last Kopek ( kupas )

pengajaran ye, Facebook & Email jangan letak password yang sama tau, haha. Jangan nak sibuk cakap fake account ke ape, lu pon same. Eh, yang bagitau tu pon selama ni guna yang sama jugak kan, alaaaa, sory la, wa dah tukar password laaa. lalala`. Sebelum ni lu pon stalk orang sama, buat playsafe pulak skrg ye, hehehe.

xsusah nak ingat, macam nombor surat beranak pon ade. b*O*O**2. ha, nak tengok pape tengok guna situ je. xpayah la guna acc pape. boom boom caaaa, boom boom caa caa. Okay, entry last untuk korang bagidol sme ye, twitter wa dah private. lu jangan susah2 tau add wa lagi request jadi follower, wa xyayannn. finally, lu yg bodo, wa menang, punya lama lu baru detect, lu buat hal kejap je wa prasan, boooo !

Yang jantan tu biar ada telo sikit tau, wa ingat lagi banyak kisahnya. Nak kate wa fitnah, haha, lawak, tak terjejas pon, asalkan banyak lagi cerita dalam genggaman ni ha. Jangan jolok sarang tebuan. blog n twitter, wa dah tulis, ignore doesn`y mean i`m weak but i am strong enough to let it go. lu kan bajet up, simple english xkan xpaham, kesian la sama lu. tapi wa tau, lu mesti nak terkencing dlm seluar kan lepas baca wa reveal ayat cerai tu, mesti lu gelabah puyuh time tu. sampai lu decide terus tutup la album tu, haha.

Sekarang pulak, wa xnk let go, sebab tu wa lawan kan. Dan bertahun wa diam, macam2 cara buat tak menjadi kan, haaa, meh wa lawan, TAU TAKOT ! lu la pengecut der yang sebenar, oops, xnk la tulis bahasa lucah sini, kotor la nyah, dah la lu kotor dan busuk, xnk la busuk sini. wa tau lu tulis mcm2 lagi fb, lu tak abes tapis la der, tapis sekali lagi eh !

okay lah, bye bye. conclusion, trick lu kali ni still xmenjadi la der, kalau lu rasa xpenat, lu boleh cuba lagi, tapi wa dah xgentar, sebab wa tau lu yang goyang, lalala. eh, yang playsafe tu, cik eherm, jagajaga. lalalalala`..