Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, December 13, 2011

604 : Arthur Christmas

dulu² time kecik selalu imagine jugak kalau santa datang depan rumah. yes, dulu time BUDAK², ak obses dengan cartoon ni. come on, BUDAK sekarang obses K-POP kan sampai kaw² kutuk orang, ugut, sampai bagi ceramah la dekat orang dewasa, tapi sayangnya ceramah kosong :D

dulu kecik² selalu tengok doraemon, beli komik doraemon penuh sekotak, sampai pernah mimpi doraemon datang masuk dari pintu belakang rumah then kitorang main masak² untuk sambut birthday ibu, macam real je sebab dalam mimpi angah pon ada sama. santa pon dulu time nak christmas selalu berangan kot santa akan datang even sekali macam dalam tv, sampai 2 3 taon berturut * sebab terlalu pk sebenarnya ak rasa* malam before christmas mesti mimpi santa datang dengan kereta sampai depan pagar luar rumah, tapi xde magic dust tu la..

tapi semua ni mimpi, bukan real pon. nama lagi BUDAK, obses kannn, haha. so tadi layan cite ni dengan adik, tu yang jadi flash back. arthur christmas ni best, boleh tibai gelak, yang mana moral dia kalau buat kerja buat sampai abes if x mesti banyak masalah timbul, sooner or later. :)

pergi la layan movie ni panggung. asyik nak layan movie cintan cintun je kannn, layan ni pon best, xpayah tension sakit hati nak pk, senang hati je tengok katon ni :)) 

ARTHUR CHRISTMAS TRAILER.