Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, September 23, 2011

riwayat hidup semot

sentiasa berubah kerjaya...

dari seorang pekerja network di bahagian security syarikat minyak
kepada seorang guru sekolah rendah menjaga murid yang nakal
kemudian menjadi "tukang repair kotak tepi jalan" - lawak gile yg ni ! haha 
dan akhirnya..





sungguh dedikasi ya, padahal baru balik dari kerja, cangkul still kukuh di genggamannya.. walaupun dengan mata kasar dah banyak dah clear, tapi masih belum dapat memuaskan hati jiran kami nampaknya, uncle yang agak gila, ye gila ! sape tak kenal confirm kata kami gila tapi bak kata orang, tak kenal maka tak cinta, maka boleh la korang berkenal-kenalan, pasti akan buat jadi gila melayan kata-kata uncle ini. pegi la tengok muka anjing mereka, muka anjing macam tengah stress gile !