Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, September 21, 2011

Go Go Gen

first trip dulu tak masuk theme park, kali ni, settle semua. oyeah ! memang punggung tak cecah seat btol lah time space shot, kuang asam btol ! dah la separate dengan mky time tu, duduk dengan cewek indon 2 orang kat sebelah, tak best ! btw, please lah mky, if dah takot tu takot jugak, haha ! tak payah nak kata sebab angin lintang mata terpejam ke ape ke, hahaha ! * hugs *

pipi pon naik sama OYeah -.-"

sekarang dah lebih 24 jam, oke, imy mky T_T.
thanks card + surat, auw :)
i pon tak pernah tulis surat chenta, :)))
i u