Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, September 22, 2011

Go Gila

orang gile ada banyak jenis gila. orang gila tak bertempat lagi la banyak der. kalau orang gila yang memang dah sah gila xpe, tapi ape jadi kalau jumpa orang gile yang buat2 gile ? bukan susah nak detect orang gila. orang gila biasa perangai dia camtula, menggila. tak de sebab tak de angin tak de taufan, tetibe mai datang gile dia. cakap itu cakap ini macam wahhh aku lah juara.


kesian. sebab tu orang cakap jangan percaya orang gila n jangan layan orang gila. orang gila ni lagi di biarkan lagi la mengada. kadang tu tak bersebab dikatanya kita. GILA ! org gila camtu biasanya yang aku cakap tadi la, dia tak gila tapi buat gila. so, abaikan orang camni. dia ingat dia sape ? sebab tu bila dia buat prangai gila, end up orang akan cakap, kau ni gila !


korang kalau pernah borak dengan member then hujung ayat member sebut gila, memang termasuk la tu dalam kategori gila. hidup dunia tak lama, ingat asal usul, kita ni manusia je, hamba. bukan tuhan yang maha esa. so siapalah kita nak bercakap menuding jari tanpa usul periksa ? unless, kau gila ! hahaha.


senang cerita, belek diri sendiri dulu n pk, dengan siapa lagi kita pernah cari sengketa. jangan tuding jari dekat orang, tengok diri sendiri senang cerita. KARMA IS A BITCH. tak nak percaya karma xpe, percaya tuhan cakap buat baik balas baik, buat jahat dibalas jahat. kalau kata mulut manusia tak boleh tutup, check mulut sendiri boleh tutup tak ? ape ? boleh ? kalau boleh tak kan la nak tuduh orang pulak kan ? 

Learn Not To Put The Blame On Others

Okay ? :)