Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, September 8, 2011

alhamdulillah.. :)

"Assalamualaikum Anak FATIN NABILA. Happy Birthday. Selamat Hari Lahir. Waktu tu ibu tak boleh tido malam (agaknya ko tak sabar nak tengok dunia). Tengah malam menjelang pagi ayah hantar ibu ke Hospital ATM (Kinrara) petang asar dan yg sewaktunya lahir anak perempuan ibu yg comel yg baik.. manja lagi. Hari ini memanjat kesyukuran pada allah s.w.t dan mendoakan semoga dipanjang umor mu dimurahkan Rezeki dilimpahkan rahmat, taufik dan hidayah Allah s.w.t keatas fatin nabila. Semoga diberi kehidupan yg baik2 di dunia dan diakhirat, dan dianugerahkan kejayaan dalam kehidupan aten. yang paling penting jadi anak yang baik.. AMIN"

Sent from :
Aayah Ibu
6 September 2011
07:00:32

am so touched :'( nanges, lap air mata, pastu sambung tido. awal lagi der, haha. kuang asam punya anak kan, bukan nak reply msg ibu dulu, hehe. owh, fyi, ibu ak suka msg via hp, kadang² bila ibu dalam bilik, sayang punya dekat suara, boleh main msg2 nak bagitau suruh cabut plug or check dapur, padahal bilik kita xjauh pon bu, xpayah laung pon boleh dengar, owh jammed T_T.

birthday adek bulan puasa, mana nak lalu makan kek, sebab itu nama harus berdua disitu :) beza umur adek n ak 7 taon, so, mmg patot kecik² dlu ak selalu jealous dengan dia. sampai hati ambik takhta bongsu ak T_T. tapi dh besar dah xkesah, kalau ak kaya confirm ak tatang adek ak lebih² :) oleh itu, orang lain xsepatotnya jealous sbb satu²nya orang yang patot ada phd dengan adik ak adalah akuuuu, hahaha.

btw, alhamdulillah, still hidup lagi sampai saat ni. n ak aser teruja sebab taon ni, birthday jatuh pada hari yang sama ak dilahirkan = Selasa :). ah, banyak benda dalam kepala, banyak cita².. mudah-mudahan, hari yang mendatang akan bagi aku beribu kebaikan, kesenangan, ketenangan..