Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 1, 2011

Sehari Sebelum Ramadhan

selepas 9 tahun tak makan pulut durian version kelantan [ tp negeri lain ada jugak makan camni kan ? ], ibu pon buat la sebab ak mintak banyak kali nak makan pulut. tapi ibu buat 2 jenis, 1 mcm biasa yang durian tu masak sekali ngn santan, 1 lagi uat yang camni, masak santan sahaja.


last² ak sorang je makan pulut style ni, hehehe. tapi best, em, bestnya durian, em, duriann, em, pengat durian, em, pulut durian..