Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, August 11, 2011

RM 1

pagi semalam afta sahur first time tak tido balik, bese main redah lepas makan tido, tu pasal pose dah 10 hari berat maintain. a'ah, maintain buntal, bukan maintain selim ke ape T_T. tak tido teman ibu cari gambar lama ibu zaman muda remaja gitew. haha, psl gambar tu nak buat entry lain, mmg taboleh tahan la, gelak tak hengat esp jumpa gambar si adik terselit time dia kecik dimana leher pon xde, sadis, hahaha.

godek sampul tu, godek sampul ni, jumpa duit lama seringgit. tapi siyes, kenapa ak xtau pasal design duit seringgit yang ni. siyes xtau, ketinggalan zaman betul -.-". tak percaya, terus google, pastu baru percaya, mmg wujud design duit seringgit yang ni.


yang aku tau design yang bawah ni je. sebab, entah, mmg ak xtau, hahaha. siyes, tak tawuuu 
* mulut muncung gedik² mintak penampor * :))


aku sorang tak tau ke or ad orang lain yang xtau ?
 wahai lynn azlin my peberet, mu tau tak duit seringgit yang ni ? 
mu jangan tipuuuu, jawab jujurrr !! 


still xcaye, kenape aku xsedar wujud duit ni ? hahahaha, kesiann. 
tapi sekolah dulu cikgu xde tunjuk pon. ishk..