Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 1, 2011

kerja ? master ?

dah masuk august.

still pk..

master @ kerja

register 2 minggu lagi -.-"

aku tamak haloba, dua² nak, so camne ? 

anyone ada pengalaman master by research ( fulltime ) ? nak confirm ada kelas ke tidak. if weekend tadehal. kalau coursework ye jugak pk attend kelas lagi, tapi by research. setakat ni contact 3 4 5 6 orang semua coursework, still xboleh nak confirmkan master by research pny schedule camno. xnk buat part time, lambat abes + nak scholar. pergh, tamak lagi disini T_T

saya nak supervisor yang layan topic mat rempit + social and youth policy = youth development; n yang penting sporting + boleh counting, ada tak ? haha, demand siot !

4 comments:

Rashidah said...

salam,
kak shidah wat master by research..
hanya dua kelas yg kena ambil masa study..
1-research methodology
2-subject umum-mcm kshidah pilih kelas global issue...(depends subject apa yg offer sem tu)

tapi...master by research jauh lebih susah drp by coursework..perlu publish journal or paper,defend proposal and viva..if jumpa tajuk n supervisor yg sesuai, n sng bbincang sgt2 bagus..semua tu sgt mbantu..

apa2 nak tanye leh contact kak shidah..thru emel pon ok..
:)good luck...Slmt berpuasa!

Safiah Ibrahim said...

rasa ada kelas jugak.


wat partime OM senang kot.. klu parttime 2 tahun jep.

Fatin Baharum said...

kak shidah : salam kak shidah.. if baca comment ni *hope baca*, gimme ur email address.. nnt sy anta email kat akak.. :) btw, tq..

fiah : om dah jauh dr bidang asal, xpela, :)

lieya orange M.I. said...

if blh buat dua2, kamu teruskan la...
tp, kalau masa tu agak celaru nak manage, pilih satu....

lieya jadi kamu, kerja dulu..hehehee