Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 8, 2011

Identiti Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al Wujara

dulu aku pon xsempat nak bukak wordpress manusia ni, katanya kena banned dengan wordpress sendiri. plus, makcik ni tarik perhatian semua dengan gambar yang dia guna which is lady gaga duduk atas kaa'bah. gambar tu aku sendiri xnk upload, rasa nak terajang pon ada manusia ni.

since facebook dia ramai dah report, dia pon dah shutdown facebook dia, twitter makcik ni still on. afta 1st blog kena baneed oleh wordpress, dia buat second blog, n sekarang ni, mmg url dia akan sentiaaaasaaa berubah, senang cite, hidup xsenang si makcik ni, ramai orang tengah attack dia. ap masalah dia benci sangat islam pon xtau.

if betol atheist, fine, go get a life makcik, xperlu kot nak kutuk manjang. umat islam sendiri hormat agama orang lain. kau benci islam, kau pg murtad sorang diri, kau ikot agama kau jugak sebab ak rasa memane agama pon dia ada ajar penganut dia untuk hormat hak pegangan hidup orang lain.



identiti makcik ni dah berjaya dihack oleh group GaySec setelah sekian lama semua nak korek sape manusia ni. since kat blog dia pon bahasa nak melayu full, n kutuk melayu kaw², tak susah nak trace. setelah digali lobang manusia ni dikatakan student UUM, 26 June 1985, under programme Bachelor of International Affairs Management with Honours, mix chinese and malay dengan no i/c 850626-1*-6**2

thumbs up Gaysec. lepas ni akan ada part 3 #OpsRamadhan dalam usaha untuk membongkar lagi identiti manusia ni. buat masa ni, korang boleh attack dia dekat blog latest dia yang still active http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/ .. pg serang dia ni, kasi basuh sket.. kalau sebelum ni kutuk nabi muhammad s.a.w sahaja, bulan ramadhan ni lagi melampau dia kutuk allah s.w.t siap.. Those xbaca lagi boleh baca #OpsRamadhan Part 1 by Gaysec di SINI.

tapi kalau dah camni gaya, memang makin lama makin teruk, last option, kita doakan semoga dia berubah, dia sempat bertaubat and saat nyawanya dicabut dia berada didalam keadaan khusnul khotimah iaitu baik di akhirannya + sempat mengucap kalimah syahadah, amin.

Sumber :