Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 10, 2011

Heartless Robbery in London Riots !!!




video menunjukkan pelajar Malaysia Muhammad Asyraf Haziq Rossli selepas dibelasan dan disamun perusuh di London semalam. Pelajar berkenaan yang mengalami patah tulang rahan dan gigi ketika keluar untuk membeli juadah berbuka puasa.

kutuk malaysia negara tak bertamadun, dah ni jadah eh ? tamadun sgt orang dia ? bersyukurlah kat malaysia if ad pape , polis ada jaga kat memane, even mata kasar nampak polis jahat, baik polis ada dari xde. hermmm`


baca comment ni kat youtube buat ak pk, if btol, kat malaysia pon Macam ada pemimpin yang akan buat camni someday if depa dapat jadi perdana menteri la :)