Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, August 23, 2011

dabdipduu duuuuit raya !

angpau raya cina yang lepas ihsan en baharum -.-"

last dapat duit raya time raya cina. lagi 6 hari lagi nak raya. so, hari ni dah dapat *duit raya* first batch, haha, waklu :p. siang tadi bertemankan ibu dan ayah, ber "ngejah sikit bohh" di kuala terengganu, dan akhirnya fatin nabila berolehhhh......

1000 :)))

yeay, duit raye, yeay, yeay, yeay ! terus ada lintas langsung dalam hati berhajat nk pg hantar iphone kat machine, sekali, terus hp sekarang buat onar ! signal full bar elok je, tp msg xbley call xbley. bila dah boleh, sekali call, speaker dia rosak yermmm, sampai skrg nak onphone ngn mky pakai handsfree, sampai hati handphone ni tau T_T.

"duit raya" pon, masuk bank. xsempat nak merasa pegang, awal² ayah cakap, "duit masuk asb".. ibu yang baik hati banyak kali cakap, bagi la achik sket, bagi la achik pegang, pastu baru la dapat beberapa keping untuk diboroskan. 

kehadapan along ku khairunnisa, seandainya dikau membaca, xpe, dengan along boleh bertoleransi sebabnye anak pon 2, persaingan sengit antara aunty dengan ajin n damien, tapi kalau lebih, aaaaaaaminnnnnnn, dengar cite weststar bagi duit raya kan kan ? hahaha :) tetapi, kepada angah ku nurul nadia, taon ni duit raya jangan kurang, maintain xpe, lebih lagi bagus, kurang no no no, if kurang, haaaa, jaga jaga handbag tu, jaga jagaaaa, hahahaha !

3 comments:

Freaky said...

pergh duit raya tuuu.. jeles2 :D

. angah kau ! . said...

jgn kurang ? entah . rase if ko ngn alif slalu dpt additional . bg tara tu, smpai la angh blk kl blk, mesti terkuar lagi 2 3 keping utk korang . haha .. tapi, nt angah tnye ayah, bape ayh da bg ko . so angah top up sket sudah la . yeahh !

Xavi De said...

mane aci belum raye da dapat duit raye...haha..