Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, August 5, 2011

4 Ramadhan

sebab si adik suka sgt apam, nanya pon google resepi nak buat apam. asal² nak buat apam mekar, tapi apam tu pakai cup, ni kire, kire apam la senang, haha. terlebih ovalette mayb sebab tu jadi gini. loyang 1st xdan nak amik gambar uat color hijau cream, along ckp yang tu sedap dah, ni yang 2nd pny. color xberapa nak jadi sebab si nanya ala² *trauma* bila sehari b4 tu uat onde² pny la hijau kaler..



kelapa parut ibu buat terlebih masin T_T tapi sedap je sbnrnya, masin lagi sedap dari manis kan kan kan :D