Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, July 17, 2011

What Happens If You Wear MU Jersey During Liverpool Asia Tour


This guy provoked liverpool fans first by keep showing off his MU jersey. He keep showing and kissing MU badges all the way up to his seat, then raises both his hands and started screaming (i'm not sure if i heard wrongly but he shouted 'champion'?) If he were to sit down quietly and watch the training I think he would at most get 'boo-ed' .
p/s: this is my observation. I'm neither a fan of Liverpool nor MU, i'm just a football fan :p
- kata tukang upload

tapi bagi aku, kesian, malu dia. tak baik tau. maybe ada silap dia, tapi if dia baik² maybe xla kena boo-ed kot ? :) hehe. support la chelsea, acewah, tetibe padahal xikot sangat kot perkembangan epl. team bola malaysia ye i follow, aummm.

video ni juga dapat perhatian wayne rooney bila dia sendiri update status twitter dia mengatakan budak ini adalah legend, wah. sekali rooney pon pg jumpe dia. atleast kena boo dapat jumpa rooney, korang pg boo die dapat jumpe safee sali je la ye xpon khairul fahmie  :p


dahla, tengok bola sepak malaysia lagi best.

1 comments:

roe.labyrinth said...

kelakar kn?
org nak femes,mcmtuhlah.ehe.siap masuk paper psl bnda ni