Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, July 17, 2011

tolong ! nak boipren pontainak

uuu, nak tengok transformer ! sape nak belanja tiket transformer ni, nak 2 keping sebab sy nak bawak adik sekali. semalam nak tengok tapi tinggal seat depannnn sekali, if amik jugak melenggak nanti. tak pasal lepas tu akan mengalami sindrom bongkak + hidung tinggi + berlagak bila jalan melenggak :p


last sekali beli tiket tolong ! awek aku pontianak. sedih T_T kat sini, if movie yang nak tengok xde, mesti terpaksa support filem melayu. dulu nak tengok cite ape ntah sekali dah full, last sekali pg tengok cite aku tak bodoh yang amy mastura berlakon tu.

ada beza rupanya hantu melayu dengan hantu mat saleh, apekah ? haha

tapi oke la, lawak jugak, ak xjmpe part sedih sebab asyik dok gelak sbb tak tahan cerita tu bodoh yang menjerumus kepada kelakar sangat, uuuu. terima kasih la kat aku cepat, suka support cite melayu nih ! sape² xde keje boleh la tengok cite Tolong ! Awekku pontianak, memang annoying + boleh buat korang gelak sebab sakit hati cite ada part kelakar melampau sampai rasa macam nak tampor pelakon dieorg sorang².

taboley bla costume avatar T_T sadis, macam nak panggg je.

tapi sebenarnya, cite melayu semua boleh tahan la dey. korang je eksyen tak nak tengok cite melayu konon xde kelas lah, ape la. ele, bangga nau tengok cite matsaleh die tu padahal membesar dengan cite melayu padahal dulu xpernah miss tengok gerak khas, cili padi, sambal, kan kan kan haha. cite mlayu ni even dia punya gambar ape nama graphic xmcm cite mat saleh, besenya cite melayu mesti dia letak moral value dalam tu. support la filem melayu asik nak tengok cite ada tium² je, xsenonoh ! haha.

sembang berapi wat sejuk aku nih :p hai kamal cullen. ape ? kamal cullen ? *pengsan*