Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, July 27, 2011

tak ubah macam anjing, kuat menyalak bila tengok orang yang dia sendiri tak kenal

tak ubah macam anjing sebelah umah yang menyalak, bercakap pandai tapi xde sambungan antara mulut dengan otak. apa guna kalau berlagak dengan course yang di ambil kalau pointer tak gah macam mulut yang menghebah. macam mana rupa fizikal, kurang elok orang, selagi education dia tinggi, yang tu la dijulang, setakat mulut berpuitis bercakap bagaikan juara, alaa, apelaa sangat, apa ade setakat cerita yang direka ?

xde orang pon kisah ape yang dah pon jadi atas dunia ni. tapi orang akan kisah ape jadi akan datang. :) xperlu nak create story, tapi kalau rasa benda tu perlu untuk minta orang dijulang dikasihani, silakan. :) yang penting sahut cabaran, bukan setakat handphone dimatikan, ye dak ? :P

betul la. what you give u get back. professional kan, kalau dah kacau bf orang msg xkira masa, ape salahnya bf msg orang lain plak xkire masa :) xkesah kan, kata professional, come on, lalala. nak buat camne, godek itu ini mmg tugas harian, tapi jgn risau, aku tak godek number kau, aku godek bf kau, phew ~ seronok ! :D

oh, kalau kau tukang sebar, kalau kau tukang jaja, kalau kau tukang spread link blog, means kau lah yang menyebar, kau lah penjaja, bukan aku. aku cakap dengan kau sorang, tapi kau ? :D relax, aku tadehal, sebab hukum jatuh bukan kat tangan kau kan ? lalala`. sorry la, i godek sket, yang mana rasa funny, i bagi balik kat u, hahaha.

sebagai pesanan, boleh la click button follow dekat atas entry ni, dari susah payah sehari ntah berapa kali nak bukak blog ni semata-mata nak tengok update terkini, lepastu clearkan feedjit, baik follow meh. jangan malu jangan segan taw, click follow meh, meh nak hug sket, mmuahhhh ! xkan dgn bf je nk mmuah hug, ngn ak ni sama jantina, terima la, terima laa. :)))


p/s : Bagi Saya Lima " Naga Berkuat Kuasa "