Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, July 8, 2011

Senarai Jalan Yang Ditutup Di KL 9 july

Berikut adalah senarai jalan yang di tutup di Kuala Lumpur pada esok hari 9 July. Turut disertakan hentian terakhir untuk LRT dan bas.


bersih konon. apsal xnk buat kat Stadium Shah Alam ? kerajaan Selangor takot tanggung kerugian takot stadium rosak ? sesape tau mana nak buat report budak IPTA yang follow Bersih kasi tau ak, ak nak report.

dasar budak melayu yang tak reti nak terima kasih. dahla belajar xdapat scholar marah kerajaan. ptptn lambat salah agensi kerajaan. dah abes belajar, mintak kerja ngn kerajaan. sekarang dah kerja tinggi lupa diri. kutuk kerajaan, maki hamun dengan lantang. pastu anak beranak kutuk kerajaan.

meh ak nk report orang camnih. buat semak timeline je. xsedar selama ni makan duit blajar shopping berfoya dengan duit sape. duduk malaysia diam-diam aman xnk, nak buat kecoh, hantar guatanamo sekali orang cenggini.

masing2 hidup sendiri sude. sokong politik itu ini ape dapat. bukan dapat 20ribu sebulan pon. alasan saje suke hati weekend xde prog lagi, takat pg join riot dpt air mineral sebotol free makan free tshirt free, takat tu je harga diri ? kesian.

3 comments:

Anonymous said...

kerajaan n parti len. kena bezakan 2 tu. ; MALAYSIAN STUDIES

Anonymous said...

alar, masing2 ade pndapat sndri kut. kite sndri tu kna dk diam. diam tu kn lbih baik.

Anonymous said...

gomen dtg dr parti yg menang,bahlul!