Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, July 18, 2011

Pippa Middleton Mosaic Made Using 15000 Crumpets

nak jadi pengapit jugak, nak nak nak ! tapi saya bambam, kang jadi pengapit, xmuat masuk camera, dahla pengapit duk ujung, mau ilang lengan sebelah, sadis T_T.

time prince william kawen berebut nak pakai laptop ngn mky sbb ak nak tgk live streaming wedding tu, mky plak sibuk nak bc manga ntah hape dpt dari mangaonline pon xtau. bukan harumanis pon, gambar black n white, urghhh. tapi part best, pengapit dia pippa middleton mmg lebih mengancam dari kakak dia, haaahaaa. tang kakak dia sbb dah selalu tgk kot asyik dok layan youtube kesah depa, tuptup kuar adik dia, phewwit, *tutup screen laptop xbg mky tengok* haha.

semalam usha kat blog akustressgiler, dieorg buat potret pippa middleton dengan menggunakan roti, awesome :) tak de ke sesape nak buat potret muka ai ? if ada yang willing, make sure tang idung tu kasi mancung tau, kalau tak, nanti ai nanges guling² turun bukit bajet abhishek nak sambut kat bawah. ape kau ingat kau aishwarya guling pating pon muka still cun putih melepuk, dapat kat aku, haaa oh noooo. :p





nak jugak nak jugak nak jugak !