Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, July 28, 2011

KL Gangster Full Movie Online

punya la lama cite ni dah kuar, aku baru sempat nak tengok. tu pon, cari youtube ad certain file yang dah kena removed. tak puas hati, google then jumpa full movie kl gangster. alahai, handsome nau aaron aziz :) tapi xde la addict sangat, tengok aaron dalam nora elena pon, sampai ke sudah xde sampai kejap-kejap update status mention seth tan, tweet seth tan, no no no. satu pon xsebut. haha.

kasi buffer sampai abes, tinggal lappy, ikot angah n pwee pg mines bowling 3 game even ak langsung xmain, non stop ngap ngap ngap je keje, then balik, tengok dah settle, terus play, haaa, heaven. :D




abes je terus pk, ap keyword pekida yang sampai nak saman si syamsul ni ? kalau takat perkataan "ayahanda" "abang long", rasa macam semua dah tau je ? * think think think *