Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, July 26, 2011

kental dan terima kasih.

before ni dengar tak pernah amik kesah sangat, bila dah btol jadi, bila si angah tegur n cakap, baru rasa lekat ayat ni. "jadi blogger kena kental". a'ah, kena kental. well blog ai public nak buat camno kan, blog plak campur kesah hati kesah family kesah study kesah sedih kesah happy.

sooo. terima kasih kepada individu yang menepek url blog saye di group-group tertentu. kerana andalah saya boleh maintain uv above 100 tiap hari walaupun blog saye tak berhapdet + if update pon entry tak xde info langsung, haha` well, anda membantu saya menjana pendapatan, terima kasih.

* tangan di dada mata ke atas *

:D