Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, July 31, 2011

hikayat sang kancil buaya dan monyet :)

seminggu yang seronok, * wink * :) wengg sana wengg sini, shopping kan sket² baju suar raya ayah n adik. arini plak damien n ajin datang umah, alahai, shweet sangat tengok damien senyum, macam nak tampor je rasa, haha ! damien nak tido xsusah, bagi susu, pakaikan satu badan dgn bedak cooling, auto abes susu, menonggeng peluk bantal then tido, ajin mmg payah.

tinggal tengov tv sorang² xnk. then macam bese layan ajin hadap youtoube. kali ni tengok vc lagu lain, part best, ajin nguap, haha. lagi la ku cari vc yang boleh buat ajin tido. sekali nguap dua kali nguap tiga kali nguap, confirm, kita pasang hikayat ni.






then teringat, dulu-dulu macam selalu je tayang hikayat camni kat RTM. best kot. aku rasa budak sekarang ntah-ntah boleh lupe cerita ni. tengok ajin sudah, baru pasang xsampai seminit hikayat ni, elok2 duduk tegak atas pangku, tetibe chantekk dia landing sandar badan kepala, haha. RTM xnk ulang balik ke tayang cerita ni kat tv dari dok tayang cerita ntah pape, baik cerita ni, best broooo . :D