Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, July 27, 2011

Gambar Awek Baru Khairul Fahmie Che Mat

kecoh sekarang afta Elia Jejari Runcing hapdet entry Doaku Buat Kekasih . Tambah pulak bila ada 1 forum yang mengeluarkan story panas konon orang jumpa n nampak khairul fahmie che mat si goalkeeper malaysia jalan pegang tangan dengan sorang aweks yang boleh tahan cun aummm.

alahai, see, see.. bukan nak cakap ape, kalau telinga dah selalu dengan orang kawen cerai, sah ke orang tunang kan ? apetah lagi orang bercinta kannnnnnnnnnnn.. lelaki, kalau dah fitrahnya lelaki, memang perangai gatal tak boleh hilang. bila kita soal, akan kuar la, dalam quran pon ada cakap laki ada 1 nafsu perempuan ada 9 n bla bla bla bla bla, cuihhhh.

plus tadi menjejak blog Marya Hana then baca story aumm ni. Menurut Marya Hana, link ni semua diperoleh dari kakak Elia sendiri iaitu Cik Erin. perempuan ni memang dasat jugak la, xkan lah tak tau khairul fahmie che mat dah tunang kan, yang pergi terhegeh lagi nape ? 

aku la, kalau dah tunang, dah jumpe pompuan camni, berapa hari kau sakitkan hati aku, banyak hari tu jugak la aku huru harakan hidup mu, hahaha. dendam weyh dendam. fatin nabila susah nak kikis perangai dendam. lambat or cepat akan ku balas jua, haha. oke pe, aku bagi kau merasa pegang phone lelame sampai off lah hp tu kan :) sape suruh rajin sgt msg call laki orang, sekarang kau rasa la, tak gitew :)

di sini ku sertakan gambar awek baru khairul che mat yang diperolehi dari blog-blog yang aku namakan di atas. kang tak bagi ayat penyata macam ni, ada pulak orang claim ape sume. susah blog celebrity yang lain nak pk ape sume padahal apa yang kita dpt ada sumbernya, haih. 





dan bawah dari belog The Red Bokbong ada menunjukkan betapa Elia si Jejari Runcing marah sangat dengan Khairul Fahmie Che Mat kerana dikatakan telah kuang ajo gitu dengan mak si Elia. Hadoi. Kalau tang kuang ajo dengan orang tua, meh aku tolong tampau bagi pihak Elia, acececeh, cakap berapi, buat sejuk, hahaha. tapi kalau gado naik mulut, gado ngn partner oke la, jgn sampai ngn orang tua pon nak naik suara.


tapi kalau orang tua tu betine yang kacau partner kita, means balak kau / tunang kau / laki kau bercinta dengan betine tue, tadehalllllll, kasi jerit betol2 kat tinge pon xpe, miang sangat kan :)


aku rasa la prestasi khairul fahmie che mat pon xde la bagus sgt skrg.

1 comments:

Anonymous said...

lawa lagi n cun lagi awek ni, hahaha berbanding si elia yang x runcing, beshnya awek ni