Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, July 25, 2011

em see em elf

no worries. aku just twist sikit situation ni bagi si perempuan pulak yang rasa. pepatah cakap orang memberi kita merasa, so, kau dah bagi aku satu penipuan dan aku dah rasa pon, sekarang aku nak kau plak rasa macam mana aku rasa. :)

wahai anak ro*** a***, :)

hari ni kau hancurkan hidup aku, kau kecewakan hati aku, kau kacau apa yang sebelum ni jadi hak milik aku, semua dah reveal, aku tak rasa ada dasar professional kalau boleh msg pukul 1:53 pagi, 2:50 pagi + ada depan mata pon nak msg2, aku tak jumpa dasar professionalnya, aku tak kacau hidup kau, sangatlah aku tak kacau :) so aku akan pastikan, kau merasa balik macam apa aku rasa sekarang ni. sooner or later. if ak xbuat pon, ak percaya karma tu wujud :)

kenapa kau takot ? xperlu susah-susah lepas login acc ni, login acc tu plak, pastu acc ni balik, pastu sini balik. kesian je bila tengok huru hara perjalanan tu, kenapa ? susah hati. dlm msg ayat nak cool, let her be la apa la, tapi kenapa nak takot if bf baca semua yang ak tulis ? kalau btol xsalah, kenapa nak takot dengan semuanya ? :) sudahlah, xpayah berlakon depan member ayat camni, belakang camni.. i know sayang :)

wahai kawan-kawan yang xde kaitan, back off :) korang pon xtau langsung ape yang jadi. sakit perit orang lain xtau. orang yg ad dekat ngn ak ye tau nampak dengar benda sbnrnya yg jadi. tp ak xperlu nak explain kot, kau sape aku nak bercerita ? :) nak share url blog ak ? letak dekat wall siap ? silakan. if nak google, jangan obvious sgt keyword tu, fatin baharum dah memadai, oke ? :)

alahai, kalau sebelum ni hide setting album apa semua tapi aku still boleh nampak, apetah lagi kutuk maki semua kat inbox kan ? busy body kenapa ? susah hati tak boleh ambik gambar ? poyo bf ak sbb xnk amik gambar ? owh, konon jadi good listener tapi dia la tukang pass story dekat yang lain ? owh nak ajak jugak jimba sakan ? ape ? kalau mky onphone nak duduk dekat2 pekik lolong bagi jeles ? hahaha, ape lagi ? nak reveal hal dalam kain sorang-sorang jugak ? boleh aje :)

private la semua yang nak private, blog twitter fb, haha. funny lah :) 
for sure, xde bukti jugak if nak cakap aku itu aku ini, yeah ! :)

p/s : mana yg nak buat police report tu, ce gtau which part yang nak report tu ? kalau memang dah style rembat kenduri semua betine kan, then siap bangga lagi dengan ayat, sape dapat confirm nak kau lagi * wek wek weks geli kotor jijik !*, mestilah xsedar facebook sendiri xprivate. kalau boleh nak semua aweks tau no phone, then pepandai nak saman orang plak. ke part aku msg gf kau ? haha. bukan facebook kau, so ?

moral of the story ? belajar la pepandai, so, mulut n otak boleh sync. if xsync mulut n otak, tu yang jadi " bercakap bagaikan juara " tapi sebenarnya TELUR AYAM SEMATA ! :))