Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, July 16, 2011

can you help me bebeh ?

hai. nama saya damien. saya banyak kali belajar buat kenyit mata, tapi nak buat macam mana, tiap kali aunty ambik gambar, rupe saya xmacam rupa orang nak kenyit mata, xpela, atleast tuan tuan dan puan puan boleh nampak usaha gigih saya yang mencuba untuk kelip mata, :p

duduk umah nenek and "akok" memang akan buat saya bulat gembira sebab semua orang layan saya. kakak pon jeles dengan saya, acewah.

haha. bosan oke dok rumah. tak nak dah update belog kencang-kencang, nak mantap-mantap je, MERAJUK ! holloh holloh holloh. hari2 check email, bila kerja kosong nak datang singgah ni ? xde orang bermurah hati nak tolong ke ha ha ha ha haa ? sesape rajin hantar la email fake pon kat aku konon dapat keje, haha, gile tragis. bosan tau check email je notification facebook, pastu nuffnang, xpon churpchurp.

Account churpchurp pon baru brape puluh hengget, sedih T_T. aritu tengok unique click utk iklan iphone5 nak sampai 200, tetibe check smlm 100 xsampai. MERAJUK dengan churpchurp plak T_T. xlama lagi nak puasa pastu nak raya. baju raya pon tak beli lagi, eh bukan, kain baju raya ! ohoi, sadis T_T

sedih tak baca, sedih tak ?! alaaa, sedih la sekarang ! xnak dah jadi blog gosip nak buat belog ni jadi belog politik pulak, setuju ? paksa atau rela setuju cepat ! hari-hari aku akan bukak dan baca if ad update dekat harakah daily yang lepas tu confirm aku ketawa berdekah, rockybru, hazrey yang confirm mengilai lepas baca, blog nik aziz yang lepas je baca aku akan ingat 1 je bahawa manusia tetap manusia tak semua sempurna :) n last sekali blog gosip yg xnk listkan dekat sini, xmo, xnk, tak mboh, tok se ! hahahaha.

bosan wei bosan. ketahuilah, fatin baharum memang melayu sejati, dah sebulan lebih tak kuar umah. tak tipu, memang aku tak kuar umah. kuar umah, kuar untuk petik daun kari dan daun limau purut je sekali sehari itupon kalau dua daun tu diperlukan untuk dimasak. kalau tak, haaa, jemur baju angkat baju. biasanya salah satu, if aku jemur petang mesti malas nak angkut. hehehe, tak senonoh.

ajin n damien, datang la umah aunty. ada ajin, ada damien, confirm kejap je masa sampai petang. xla bosan aunty kat umah. ajin rajin teman aunty online even bosan online ngan ajin tapi atleast ada orang teman. bosan la, ajin suka hadap youtube. apeee, youtube ? a'ah, bunyi gempak layan youtube padahal layan lagu twinkle little star banyak kali. pastu kena sama2 buat ulasan dengan ajin, owl tu terbang, bulan tu tido, dan segala macam version ajin tafsir vc lagu tu.

eh, merapek, sumpah merapek. er hai readers, TEMPAT KERJA AWAK ADA KERJA KOSONG ? suggest la nama saya satu. :p. please please pleaseeeee *muka mintak penampar* :D

1 comments:

AZLIN said...

kat opis aku lum ada cleaner..ko nak ke??