Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, June 8, 2011

( VIDEO ) Sung Bong Choi, Korean Got Talent


terharuu T_T. muka dia selamber gile, dari awal sampai abes orang puji pon cam xde perasaan, hihi. tapi merembes la sikit air mata, acewah. oke pe, dia belajar dari susah dia. pg audition xpayah pakai smart macam yg kita nampak kat tv org pg audition reality tv, sempoi tapi suara superb :)

gambit kena amik contoh camnih. sung bong choi berdiri terpacak setakat orang dengar suara dah boleh buat orang tertarik tersentuh, dari si gambit susah payah pk idea perah otak ajar prema yin ketiak xcerah melenggang lenggok menari depan peti sejuk penyek si shah jaszle atas sofa buat ap la, untuk market amereka katanya, tapi ku rasa, boleh hibur askar amereka kat guatanamo tu, boleh la kot ? lol.

gambit jangan la marah² blogger, biasalah, twitter xseheaven blog :)

1 comments:

leen said...

tin, leen da tgk video ni.xtau lagu yg dia nyanyi 2 sedih ke x.pelik nmpk juri2 menangis.tp vocal dia mmg zasss la.
http://sambalikanbilis.blogspot.com