Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, June 6, 2011

Ninja Saga on Facebook

duduk rumah xtau nak uat pe then mky ajor maen game baru, ninja saga, haha. game ni slow bukan sbb tenet connection tu slow, tapi mmg dia slow la, satu satu gerak. aser dah malas nak main even baru level 9, tapi sebab tadiii...

AKU MENANG BATTLE DENGAN shikamaru mabuk a.k.a MKY, terus semangattt ! haha.


bukti nih bukti !


chetttpooooodah.. level 12 tapi ninja level 9 boleh kalahkan ape baranggggg.. hahahaha..

miss you mky

2 comments:

Anonymous said...

hehehe..sj je 2 bt2 kalah..nnt asyik mng je xnk maen ninja saga dah haha...i love u sayang :)

fatin baharum said...

haha, funnyyyy ! kalau dah kalah mmg kalah, xde sebab bg chance konon saje buat ke apeee ! haha. love u too yang :)