Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, June 30, 2011

I Won A Pair of Movie Passes Via Hanis Zalikha

The Mail

yaw. kitew menang peraduan for the first time gitew, auww. haha. xpernah plak sepanjang hidup 18 tahun ni *pengsan* haha, masuk pape then menang. ni paling senang punya contest. dah bosan duk rumah minggu lepas, nmpk la muka Hanis Zalikha buat rambut ala²conehead gitu & dia kate best comment menang movie passes.

Hanis Zalikha with her maduuuu coneheads, haha

Time tu sekali imbas tengok pic "alahai, zaman dolu² sgt baju ngn rambot nye". bendanya senang, depa mintak suruh ceritakan movie paling best pernah tengok. dari awal sampai last sume dok banga movie paling best dieorg tengok movie hollywood. tapi kalau pk la, movie yang paling best for me, mestilah cite P.Ramlee.

The Comment

Astro tayang la banyak kali tengok jugak P.Ramlee. TV2 tayang ulang lagi benda sama, tengok jugak, last² gelak jugak. paling taboley part cite Bujang Lapuk *kot* yang dia blakon jadi bomoh tuh, memang tengok juta kali pon gelak, hehe`.

Finally, check mail tadi, ada la mail dari ChurpChurp, terus takasima. terus jadi, ape benarrr. haha, wah, menang contest, gile jakun, hahahahahahaha. kalau la menang contest 50ribu adiah dia mesti best. gile xbersyukur ak ni , xbaik, xbaik T_T. 

encik mohamad kamal, jom ngedate, i blanje tix free, hahaha :D

btw, Terima kasih ChurpChurp & Hanis Zalikha sbb pilih komen kite, hehe`.



churpchurp race is back ! sapa nak menang Ipad2, Canon Eos 550D & HTC Desire, join race ni cepat ! click SINI untuk join race :)

1 comments:

Safiah Ibrahim said...

wah. taniah.. best!