Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, June 19, 2011

dengan kuasa bulannn, zass !

ayat cliche : "suppose hari² la kita sayang ibu ayah kita bukan father's day or mother's day je baru nak tunjuk kasih sayang ". setakat ni, alhamdulillah, ibu ayah ak diraikan hari² oleh anak² dia. n xsalah nak celebrate father's day / mother's day. cuma bila ad celebration mood dia berubah la sket, mood nak makan kek pon rasa lain. xsemestinya orang yang celebrate father's day / mother's day orang tu xpernah raikan ibu ayah dia hari² sebelum ni, xpernah tunjuk kasih sayang dia kat ibu ayahnya.

SELAMAT HARI BAPA EN BAHARUM
SAYANG AYAH

do please walk the talk. jangan propa je. bercakap bagaikan juara, check skali background tu, dulu², bagus ke ?


lifestyle awak moden n awak kata orang kuno. tapi kesian, fikiran awak lagi kuno. sume orang buat awak pertikai konon salah. belanja makan bagi orang happy pon salah ke ? setau ak, kalau ad rezeki lebih, jangan lokek, xsume duit dalam wallet tu hak mlik sorang diri, ada hak orang lain dkt mewah yang kita ada, ap salah buat makan² sikit setakat mana mampu. xkemana kalau lokek la babe.


hidup biar happy, jangan busuk hati :)


oh my, hebat plak aser, haha. 4 isu panjang boleh ringkas jadi gini, haha. good job fatin. kurangkan bercakap, bosan layan orang kan kan kan. :)