Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, May 4, 2011

we will miss you sarra :)

abes paper terus rush pg dungun. dlm kepala, "sarra" "sarra", haha. melampau2 ayat kann. sarra pre-birthday celebration besttt, spaghetti, kek, satay, cocktail, pergh, mmg best ! 1 lg mmg dah lama xpicnic, hehe. tp lagi best if mommy lynn, fyza, aty n liuzuana ad sekali, rinduuuuu..

terasa lapar skrg ni, best gil spaghetti tu T_T. satay panas2 lagi, haihh

sarra face xpression. geram kat hello kitty ke cane sarra ?

phew, tok makan sarra pon makannn, mcm orang besar :)


since sarra lahir xsempat nak bg adiah kat sarra,  petang birthday carik, xjumpa jugak. then pk balik, pg kdai baby, excited okayyy jumpe shetarrrr sarra :) bg baju tido sekali kire ganti lahir pny xbg ape kan, hehe.

best gil tengok sarra suka dapat starrrr :D

malam tu pon dpt makan durian kat dungun. mmg best. durian dah masak. sebijik rm9, chantekkk.. bg lepas hajat si edna nak makan duriangggg, haha. practice make perfect. ndw pg si edna dah pandai cakap trg xpyh ajar, peraduan jadi peraduanGG, haha.
 
nom nom nom.

balik je dari dungun baru terasa penat dia. sangatlah penat. dah risau dah if balik lambat sangat mau nantok si mky, tp ayat nk berlagak, xngantuk bagai, last2 ? buat alasan sakit perut nk pg toilet padahalllll.. dgn hujan lebat gilll, macam jauh sangat rasanya mlc- dungun. alhamdulillah, selamat sampai.

niat nak bagi kopok lekor kat kawan-kawan pon dah settle. yelah, ni last ada kat mlc, ad ngn classmate. tq mky, beratur 2 jam setengah nak dapatkan kopok yang rege singgit sebatang T_T. nasib baik kopok tembam sket even xpanjang mana. hehe. besttt.

15hb ni insya allah turun dungun lagi, mky convo, auwwww :)

from dungun with ❤

3 comments:

AZLIN said...

rindu..rindu..rindu

FARHANA ANUAR said...

alala sarra comel nyee.

gambar last tu. ehem2. :D

fatinbaharum said...

lynn: T_T

farhana: hehe. ehem panjang skettt :p