Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, May 25, 2011

tweet with tiz ? lol

sape kate tiz zaqyah sombong ? tak pon ? haha. sebab, ak pon xperasan yang tiz boleh respond kat tweet. asal² nya, dah bosan dgn facebook + settle prob dengan nuffnang, layan la twitter. check timeline, ada tweet dari tiz yang ni :


since dekat entry yang ni pon ak ad mention ayat ni [ayat copy paste dr si nanya], ak tulis je la balik then mention @TizTizTiz. sekali, Tiz retweet mendalah tu, phew *selak rambut belakang*, haha, tibe². ak logout xlayan la tweet, sbb nk tengok cite indon


sekali dah malam check, phew. antara tweet yang ak dapat n ak terkejut yang nih :


dan dengan coool nye ak respond semua dgn baik hati, lala`. unbelievable ak baik hati :p


n ak pon terkejut tiz respond balik. n ak xsangka one day ak akan jumpa peminat fanatik artis yang backup artis dia sebab dia ingat orang kutuk artis yang dia minat. *sigh*. dahsyat korang nih.


since dia artis dgn follower puluh ribu ak rasa ratus ribu jugak tweet dia dapat dlm satu masa. kirenya, nak kata teruja tu xsangat, tapi bg ak la, if artis xreply tweet, ak xrasa pon dia sombong sbb.. sbb dia artis lah, sehari beribu tweet masuk, mana nak sempat dia reply sume..

soooooo..

yes. ignore doesn't mean i'm weak but i am strong enough to let it go :)

dah, nak tido, perut senak, mky plak tido awal nk pg seminar katanya, cehhh, blueks mky ! :p

3 comments:

alexa yussida said...

haha..baguslah atleast die layan jugak kan sorg dua kalaupon tak smpat smua:D

dlu i follow ramai juga artis but then now smua dah i unfollow..menyemak timeline je..haha :D

Fatin Baharum said...

alexa: hahahaha. i jarang on twitter so xdehal timeline semak, sampai xsempat nak baca sume pon ada. hehe`

lieya orange M.I. said...

tengok tizz reply komen ngan kamu, terus raasa nak buat twitter..hahahaa