Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, May 24, 2011

Semakan Keputusan Peperiksaan UiTM Sesi 2, 2010/2011

click sini untuk Semakan Keputusan Peperiksaan Akhir Sarjana Muda UiTM Sesi 2, 2010/2011.

Semakan Keputusan Peperiksaan UiTM Sesi 2010/2011 boleh dibuat mulai esok, 25 May 2011 selepas jam 9 pagi. If rasa² student portal tu lembab, check guna e-mail pon boleh sebab memang akan hantar via e-mail 1 copy.


tetibe aku pelik, nape sem ni awal nau result kuar ? biasa dalam june jugak keluar. 2 3 hari lepas dah perasan pelik bila login student portal, awat dia offkan mini transcript, then, baca status kat group Geng Bus Scola, try click student portal terus macam, urghhhhhhhh, senak perut ! T_T

macam nak cirit, rasa nak sembelit, macam macam macam.. semua ada ! dah la merapu je jawab exam aritu, jammed lah T_T

* ada cakap ni untuk diploma. tapi awat dia kata TO ALL STUDENTS. ah, xpe, esok check je. if ada, ada, if tak, LEGAAAAAAAAAA :) *

2 comments:

Cik Fia said...

ait. da nak kuar dah? takooottttt

Fatin Baharum said...

fia: tau xpe ! cepat gile kuar kannn. sigh.