Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 19, 2011

nisa junior


copy paste muka mama dia time kecik². pot pettt pot pettt. ajin dah besar sekarang, dah jadi kakak yang baik. dia hug n kiss adik dia tadi, padahal br tny "ajin sayang adik tak" tapi dia paham "ajin, sayang adik".. adik selalu gigit ajin, selalu acah nak libas ajin, haha. ajin cool je, sampai masa terus angkat sore "heyyyyyy!"


tengok jari ninek ada inai, terus request nak inai. aunty pakaikan kejap je, 10 minit basuh balik. chantek :)

suke sangat dia ninek buat tocang, olololo`

geram kat azrul junior [adik ajin]. sampai ke sudah panggil ak nanya, bile betulkan balik aaaaaunnntyyyy, sengih² pastu sebut NANYA ! kuang asammmmmmm`

10 comments:

. diya . said...

haha .. nanya totap dihati ok !
bahagie nye . mane pic damien ?
ajin ni sepet tol !

Fatin Baharum said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Baharum said...

nanya:

damien kena buat entry khas. nakallll sangat.. kakak tido muka dia fedup gila xde orang nak kacau agaknye, hehe. nnt aten buat entry damien..

Aunty P :) said...

haish chomelnyer !
best ek anak buah pompuan . I ad 2 hero je

Hans said...

tengok ini nisa junior tingat anak buah
nasib minggu depan anak buah balik
hohooh

Review Filem Nur Kasih The Movie

Fatin Baharum said...

aunty P: sorang hero sorang heroin. hero nakal -.-"

hans: dpt jugak jmpe anak buah nxt week :)

chapaticokelat^^ said...

awwwwww!

cuteeeeeeeeeeeeeeee!

Reen Tart Nenas said...

comei wehhh :)

Fatin Baharum said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Baharum said...

chapaticokelat: kan, kan, like aunty :p

reen: tenkiuu :)