Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, May 18, 2011

my first be

genap 2 taon. xgenap lebih sket, baru dapat first buffered earnings since may 2009 ak subscribe for nuffnang. T_T. tapi tadehal, skrg je btol² free nak layan belog :) dok busy pasal churpchurp, sekali tekan, aik, gile terkejut buffered earnings pny box ada kat part earnings, terus jadi, auwwww :)

thank you nuffnang :) thank you celcom especially untuk advertisement yang ini :)

thank you tak ingat apa nama belog ntah bagi tunjuk ajar cara nak dapatkan buffered earnings, teknik letak advertisement kena betul apa sume.. nanti ak google carik balik belog tu, then ak publish sini balik camne nak earn buffered earnings..

kasik kosong 3 part tu xjadi issue kan ? ke xboleh jugak ?

lalalalalalalalala`