Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, May 3, 2011

kau kantoi kot ?

pada suatu malam, sebijik handphone berjalan berlari dari kanan pergi kiri. sebelum tido dia dikanan, sedar2 aje, ada kat kiri, apekah ?

kasihan, sungguh kantoi di situ ya. meh nak bagi tips. bukan tips gedik gedau ye.

X make sure owner tak sedar next time.
X if dah curi-curi baca msg kat handphone, letak balik tempat asal.
X make sure before owner sedar, lampu display hp dah padam.
X if buat cubaan kali ke2, pastikan dah exit dari inbox baru tinggalkan hp.

ape jenis orang la yang xreti hormat privacy orang lain nih ? xmalu ke ? siot je.

6 comments:

Freaky said...

pergh gile x hormat orang, ade ke patut bace msg orang

Miza Yusof said...

eww, tak malu betul. suka suki je nak check handphone segala. sellu kalau guna Nokia miza letak security code. hihi :)

FARHANA ANUAR said...

sgt bahaya nye. agak2 la nk bce msj org.

yna MA.Chera said...

lorrrrrrrrrrrr bengangnyeeeeeeee! ape motif selongkar privacy org lain neh?

secret lover said...

gile ah.sula je org itu.

fatin baharum said...

freaky: kan ? xreti nk hormatttt. siott je.

miza yusof: security code ad tp mls sbb mcm leceh, msg non stop, tp maybe boleh jugak buat,nk tido je pasang, oke ? hehe

farhana: agak la. if xde ap pon, atleast, benda private yg kita borak ngn family ke kwn2 ke, motif nk baca kan ?

yna: mcm nk selongkar privacy dia balik pon adeeee...

secret lover: haha, sunat kali kedue pon boleyyy..