Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, May 21, 2011

harus ke edit gambau melampau² ?

dah jadi trend zaman berzaman ke edit gambau yang guna function blur adobe tu sampai kulit jadi putih melepak gebu aummmmm yang 100% fake tu ? secara jujur, hahahaha, ak pon pernah mengalami syndrome addict dengan adobe photoshop zaman nak up dulu LOL, edit gambau letak awan² putih tu sampai nampak putih comeyl nye diri ini, jerawat penuh kat dahi hilang dengan eraser photoshop.

xcaye kate boleh mekap sendiri untuk kawen dia :))

tapi bila dah besar, muka dah chantek * perasan, pegi pengsan !*, terus dah tak main edit nih. hahaha. bukan, start bila ntah, dah belajar untuk terima bahawasanya diri ni xdela gebu comel mana, jammed ! :D. if edit pon, sekarang ni prefer guna yang semua computer ada, microsoft office picture manager, untuk resize picture or edit background color. bukan apa, macam melampau² pulak trend edit pic tu sampai nampak fake tu.

kot ye pon nak edit, takat edit buang jerawat, licinkan kulit, plus putih sket² cukup la, kalau almari hitam dah jadi kelabu tu, dahsyat mmg nampak sangat tipunya. beghak nanang sungguh T_T. so, bawak² la kurang menipunya. seronok memang seronok dapat comment, "auwww, comelnye awak ni", tapi hakikatnye... uuuu, tolong sedih

satu je tabiat aku tak boleh nak ubah lagi. asal nak snap pic je ak akan pesan orang yang snap suh biar aku nampak kurus, hahaha. paling kurang, aku akan menyorok belakang kawan aku, xnk nampak nauuuu gems nye, ngee. c(: contohnye gambau bawah ni, haha`

nana, miss you :)



sedang gigih transfer gambau  berseronok dengan mky time final exam aritu :D

5 comments:

Wanita Mutalib said...

mak setuju nooookkkkk!! :p

CIK FERRA AWW said...

hehe biasa lah tuh. lagi2 kalau som1 tu dah jadik org femes. jerawat sbijik pon leh cuak glerr

JANNAH means Heaven said...

It's normal..hehe...

Far8 budak baik said...

okeyyy..aku pengsan kot..
hahahahaha =p

chapaticokelat^^ said...

lahhh. comel je whaaaaaat. C: