Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, May 17, 2011

the convocation ♥

bukan convo aku, tapi beriya macam convo aku. dulu even aku uitm dungun, aku convo shah alam. turn mky skrg, dia convo kat dungun jugak, xpelah, oke pe convo dungun, tak sesak !

tenkiu apit bagi pinjam jubah :)

convo kat dungun relax je. khemah yang dia sediakan cukup, kerusi berlebih. sidang petang awal² je seksa since imagine la panas matahari + angin laut yang panas, phew.


settle convo, beriya memegang bunga berjalan dengan confident bila nampak kelibat mky, sekali lagi 5 meter baru perasan kelibat orang tua mky terus buat u-turn, amik hp picit2, hahahaha. taboley bla -.-". mky datang ajak baru la pusing pegi tapi dalam hati tengah jammed. lol.

garang nau imam sungai petani ni T_T

alhamdulillah, semua jalan dengan lancar. snap mana patot pic mky alang² pinjam camera si adik, tenkiu adik ku alhafiz. tapi xbest, bunge kat sini xbanyak choice macam convo kat s.a dulu.. lan tempat lain cara dak.. tapi sini ad jual bunge sabun, kire tahan lama la. bunga plastic. tapi ak prefer beli bunga hidup, lagi best, natural. if dah kering nanti, tanggal kelopak buat jadi pot pouri lak :)

bunge teddy card untuk beliau, abes aku renjis dengan air :D

layan ajo gambauu..



yes, memang nostalgia,  


adik beradik beliauu

kawan baik beliauuu..

pengakhirannya.. jenggg, lalalalalala`

♥♥♥

ajal maut jodoh rezeki aku percaya kat tangan tuhan bukan tangan orang yang mencanang. pada sesiapa yang tak berkenan tengok kami happy aku tak boleh nak halang. :)





48 gambar lain berjaya di upload di facebook, phew.

14 comments:

jackieKOH said...


congratz kat mky..
haha..cam kenal je..

Entri Terbaruu : Aksi hebat, fast 5 best!!

Inche Vampire said...

partner blog, sis dia convo kat uitm seri iskandar. haha..

Fatin Baharum said...

jackieKOH: cam kenal ? boleh tny mky ni.. haaa..

inche vampire: tak paham -.-"

❀Hanim_RosLan❀ said...

ni konvo amik master ke?heheh

AZLIN said...

i like last pic. sweet giler la bowl..haha. siyes puji neh. sila bank in sibu lam akaun aku..hohoho

Fatin Baharum said...

hanim: bukan convo i, convo orang lain, pinjam robe nk amik gambo sesame :D

lynn: haha. seribu. beresss ! sat, ak p toreh gotah ! hehe

cik teyn teyn said...

alalala.

sweet nyeee gmbr last tuuu ..
hehe

Fatin Baharum said...

cik teyn teyn: tenkiuuuuuuu, mmuah :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

cumel

JANNAH means Heaven said...

teringat senior2 yang konvo kat uia...hehe

Fatin Baharum said...

fareha: tenkiuuu :)

jannah: best kan convo :)

hanani said...

bestnya dapat sarung jubah balik...sweet couple lah.. :)

Jom baca niWangi wangian..harum semerbak.

fatin baharum owner belog said...

hanani: thank you k'hanani :)

Umi Asura Sanusi said...

seronoknyerr tumpang konvo...bilalah i nak konvo ni..hmmm...

entri terbaru
review movie nur kasih