Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 5, 2011

clean yourself before you clean anyone else


but no matter how hard you try to...


LIFE IS LIVING NOT SURVIVING :)

(。◕‿◕。)

jangan keling sangat sayang :) nanti lama2 orang pon perasan tau.. kalau manjang 24/7, tiap minggu, tiap bulan, awak asyik merungut je, asyik kata orang tu bermasalah orang ini bermasalah, maybe awak yang ad masalah kot ? sebab orang lain xde la sedahsyat awak. 

ingat tu, awak pandai menaip konon dianiaya apa semua, awak guna nama tuhan bila bercakap, tapi, awak xsedar bila awak aniaya orang. amik masa untuk diri sendiri, diam untuk sehari dua hari then muhasabah diri. bukan memanjang merungut tangan laju je menaip. 

untuk kepentingan diri, awak burukkan orang lain. create story. biarlah orang hidup dengan hidup masing2. bila orang ada dekat ngan awak, awak kutuk, awak sakitkan hati, bila orang buat derk kat awak, hidup sendiri, awak pulak tak puas hati. xsemua orang nak ikot cakap awak, xsemua nak jadi macam awak, kaki gaduh, xnk tegur sapa, xsemuaa..

senang cerita, awak pon tau kan, tuhan tu adil :)

owh, 1 lagi, awak pandai sebut karma karma karma. kakak saya pernah cakap tau..

"before you wish karma on someone, you better take a look back in your life and make sure your hands are clean"

sekarang, pergi basuh tangan dengan lifebuoy gih :))

6 comments:

Freaky said...

u got perfect word here. haters always use harsh word to express how they hate and jealous

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@fatin baharun
sayang awak ni kawan baik yek? hehe..

fatin baharum si owner belog said...

freaky: am i right ? why people keep on talking behind you ? in simple words, they got jealous, if not they might left you just like that. women.

adibah: no comment but i think.... kawan baik won't do that :)

lieya orange M.I. said...

kalo org lain yg memanjang jer bermasalah, dia jer betul, nampak sgt lah tu, dia yg tak betul..

jgn keling sgt syg.. (nice) :D

FARHANA ANUAR said...

kawan baik dengan kawan baik or bff ni lain terms yea :D

chapaticokelat^^ said...

wow.

kudos to you wahai owner blog :D

salutation, credits and everything than can express my vote for you (:

such bi-atch.lol.